Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ortaokul öğrencilerimize yönelik "Sözlük Tasarım Yarışması" düzenlenmiştir. Yarışmaya tüm sınıflardan öğrenciler katılmıştır.

Ock

Ortaokul öğrencilerimizle proje kapsamında klasik eser okumaları pano çalışması yapılmıştır. Bu panoda Yunus Emre'nin hayatı, eserleri ve Türk Edebiyatındaki yeri hakkında bilgiler yer almıştır. Ayrıca yunus Emre'nin şiirlerinden örnekler de panoda yer almıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında en iyi cümle/afiş yarışması düzenlenmiştir. Yarışma doğrultusunda okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile Safahat Okumaları yapılmış ve Mehmet Akif Ersoy'u anlatan en iyi üç kelime tespit edilmiştir. Bu kelimeler: İslam - Bayrak - İstiklal'dir.

Seçilen kelimelerle okul içinde en iyi cümle/afiş yarışması düzenlenmiştir. Yarışmada okulumuz 12. sınıf öğrencisi Melike ÇAKMAK'ın oluşturmuş olduğu "İslamın ve İstiklalin Bayraklaşan Şahidi Mehmet AKİF" cümlesi ile afişi 1. seçilmiş ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında "SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR" sloganıyla öğrencilerimiz çalışmalarını sergilemiştir. Safahat Okumaları kapsamında on şiir seçilmiştir. Bu şiirler 12. sınıf öğrencilerine duyurulmuş şiirler üzerinden sözlük çalışması yaptırılmıştır.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Proje kapsamında okulumuzda etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Aralık ayında hem ortaokul hem lise ööğrenci gruplarımızla kademelerine uygun eylem planları doğrultusunda etkinlikler gerçekleştirilmiştir.

May

Müzeler haftası nedeniyle 5. sınıf öğrencilerimizi Ereğli'deki müzeleri gezdirdik. Gezi etkinliğini gerçekleştiren ve çocukların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Sema KAYA ve Nevin BONCUKOĞLU öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ  EREĞLİ SİBER SALDIRI ANALİZ TAKIMI ÖĞRENCİ TOPLULUĞU Öğrencilerinden  Mehmet Said TOPÇU, Şeyma Nur ALNIAÇIK ve Rabia KERVAN tarafından okulumuz lise öğrencilerine  "SİBER GÜVENLİK MESLEKİ TANITIM EĞİTİMİ" ortaokul öğrencilerine de "GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI EĞİTİMİ" verilmiştir. Topluluk öğrencilerine bu güzel ve eğlenceli eğitim için teşekkür ederiz.

May

Çocuğunuzun hem dini eğitim hem akademik eğitim almasını istiyorsanız okulumuza bekliyoruz. Okulumuzun ortaokul bölümünde hafızlık eğitimi de bulunmaktadır. 4. Sınıfı bitirmiş kız çocuklarına yönelik olan hafızlık eğitimi bu yaz başalayacaktır. Okulllar aaçıldığında hem hafızlık dersleri hem de akademik dersleri göreceklerdir. Çocuğunuzun zor ama bir o kadar da güzel bu yolculuğa katılmasını istiyorsanız okulumuza bekliyoruz. Hafızlık eğitimi düşünmüyor fakat nezih bir ortamda yetişmesini istiyorsanız yine okulumuza bekliyoruz. Özverili eğitim kadromuzla ortaokul grubunu liseye ve geleceğe hazırlıyoruz.

Çocuğunuz ortaokulu bitirdiyse de lise bölümümüzü tercih yapabilirsiniz. Hem islami ilimlerin hem de akademik eğitimin olduğu lisemizde gençlerimizi hem üniversiteye hem de geleceğe hazırlamaktayız.

May

Sürekli olarak okul öğretmenlerimiz ile fikir alışverişinde bulunduğumuz sınıf rutinleri hakkında KTS etkinlikleri kapsamında da okul idaresi ve rehberlik servisimizce etkinlik düzenlenmiştir.

May

Öğrencilerimizle iyilik-merhamet-yardımlaşma değerlerimizin farkındalığını sağlayan duvar gazetesi hazırlanmış ve yardımlaşma-iyilik temalı broşür dağıtılmıştır.

May

Okulumuzun değişik mekanlarına çiçek yerleştirerek okulumuzu güzelleştiren öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.