KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR..

Çocuğunuzun hem dini eğitim hem akademik eğitim almasını istiyorsanız okulumuza bekliyoruz. Okulumuzun ortaokul bölümünde hafızlık eğitimi de bulunmaktadır. 4. Sınıfı bitirmiş kız çocuklarına yönelik olan hafızlık eğitimi bu yaz başalayacaktır. Okulllar aaçıldığında hem hafızlık dersleri hem de akademik dersleri göreceklerdir. Çocuğunuzun zor ama bir o kadar da güzel bu yolculuğa katılmasını istiyorsanız okulumuza bekliyoruz. Hafızlık eğitimi düşünmüyor fakat nezih bir ortamda yetişmesini istiyorsanız yine okulumuza bekliyoruz. Özverili eğitim kadromuzla ortaokul grubunu liseye ve geleceğe hazırlıyoruz.

Çocuğunuz ortaokulu bitirdiyse de lise bölümümüzü tercih yapabilirsiniz. Hem islami ilimlerin hem de akademik eğitimin olduğu lisemizde gençlerimizi hem üniversiteye hem de geleceğe hazırlamaktayız.

24-05-202324-05-2023

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 24.05.2023 16:16 - Görüntülenme: 3191