Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte Beraat Kandili programı yapılmıştır. Programda okulumuz öğrencilerinin deprem bölgesinde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için okudukları hatimler dualanmıştır. Her zaman ve özellikle bu güzel gecede dualarımız Deprem bölgesindeki kardeşlerimiz ile birlikte..

Mrt

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından okul panolarımıza hat ve hadis çalışmaları yapılmıştır.

Kas

Okulumuz lise grubuna yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimizle sınıf öğretmenleri Fatma ERSİN okulumuza alışma sürecinde çeşitli etkinliklerde bulunuyorlar. Önlerinde güzelliklerle geçirecekleri 4 yıllları olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Nis

Yeni bir hafızımız var....

Okulumuz hafızlık projesi kapsamında hafızlığını bitiren öğrencilerimiz. Tebrik ediyoruz.

Nis

Etkili öğretmenlikle ilgili öğretmenin öğrencilerle etkili iletişimi adı altında bilgilendirme çalışmaları yaptık. Öğretmenin sorumlulukları milli manevi değerleri öğrenciye aktarımında iletişimin ne kadar önem arz ettiği üzerinde konuştuk.

Nis

İl geneli yapılan kitap okuma etkinliğine tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Nis

Öğrencilerin arkadaşları ile beraber teneffüs aralarında akıl-zeka oyunları oynayabilecekleri alanlar oluşturduk.

Nis

2021-2022 Öğretim Yılı 2.Dönem Veli Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Kas

Ormanlı Kur'an Kursu'nda Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Eğitimi projesi kapsamında haflızlık eğitimlerine yatılı olarak devam eden minik hafızlarımızı ve hocalarını ziyaret ettik. durumları hakkında istişarelerde bulunduk. Öğrencilerimize bu hayırlı yolda başarılar diliyoruz.